SEČENJE BETONA BEZ PRAŠINE

Da li je moguće „Sečenje Betona bez prašine“ ???

Obavezno pogledajte ovaj video jer zadovoljstvo u očima klijenata nije moguće simulirati  https://youtu.be/PuOGVNOv_RQ

Mušterije vrlo često od nas traže da im se otvor za vrata ili prozor napravi u nameštenom prostoru.

dijamantski disk za beton
Sečenje bez prašine

Tada nam citiraju tekstove sa interneta u kojima izvodjači ovih radova obećavaju da je moguće posao uraditi bez prašine, a veom često uz to dodaju da je moguće seći betonske zidove i bez buke.

T,o, naravno, nije tačno, ili da budem precizniji, nije u potpunosti tačno.

secenje zidova bez prasine
secenje zidova bez prasine

Sečenje betona spada u grube gradjevinske radove, i svako ko se odluči da u nameštenom stanu sprovodi ovu „akciju“ mora da bude spreman na određeni kompromis. Kompromis je razlika izmedju onoga kako bi se takav otvor u betonu napravio „hilti“ mašinama i onoga što ćete dobiti radeći otvor dijamantskom testerom.

Sečenje stubova i greda
HF mašina za secenje betona

Mi, zavisno od dogovora ili konkretne situacije u prostoru gde se secenje betona izvodi, sprovodimo i zaštitu od prljanja stana. Ta zaštita ne može u potpunosti da vas oslobodi prljanja ali u velikoj meri spreči kvašenje ostatka stana, poslovnog prostora i slično. Ako bih to morao da izrazim u procentima to bi značilo da sprovedenom zaštitom prostora pre sečenja betona smanjite zaprljanost za 70%  što je izvanredan rezultat, ne po našem mušljenju, već po mišljenju naših klijenata.

sečenje bez prašine
Sečenje betona bez prašine

Gotovo u 100% slučajeva ljudi su pozitivno ocenili našu pedantnost pri sečenju ili dijamantskom bušenju betona u nameštenom prostoru a razlog tako velikog našeg uspeha leži u jednostavnoj činjenici da pre početka radova detaljno upoznamo svoje mušterije sa eventualnim rizicima koji ih očekuju, pa makar to bilo i nekoliko kapi prljave vode na plafonu. Dakle, poverenje koje smo do sada stekli bazirano je na iskrenom razgovoru bez ikakvog prećutkivanja i razgovoru koji je usmeren u najsitnije detalje.

Obavezno pogledajte ovaj video jer zadovoljstvo u očima klijenata nije moguće simulirati  https://youtu.be/PuOGVNOv_RQ