Šlicovanje betona za kanale​

Šlicovanje betona za kanale​

Šlicovanje zidova ili podova koristi se kod postavljanja raznih instalacionih kablova, vodovodnih ili kanalizacionih cevi. Šlicovanje je kombinacija sečenja i štemovanja što ga čini vrlo kompleksnim za rad. Mašine za šlicovanje na sebi nose dva dijamantska diska izmedju kojih je određeni razmak…To je ,zapravo, širina budućeg kanala. Beton između ta dva diska mora da se ukloni hilti mašimom da bi se dobila potrebna dubina kanala.

Stručnost u svakom koraku: Kombinacija preciznosti, inovativne opreme i iskustva čini Beton Expert vašim pouzdanim partnerom u složenom procesu slicovanja zidova i podova

Nakon sečenja, specijalne mašine vrše štemovanje kako bi se beton uklonio i stvorio prostor za instalacije. Ovaj postupak omogućava precizno postavljanje kablova ili cevi, čime se osigurava efikasnost i dugotrajnost instalacija. Beton Expert donosi stručnost u šlicovanju zidova i podova, pružajući visokokvalitetne usluge prilagođene svakom projektu. Za preciznost u svakom koraku, birajte Beton Expert!Naša posvećenost vrhunskim rezultatima odražava se u pažljivoj obradi svakog kanala. Kombinacija iskustva i napredne opreme čini nas pouzdanim partnerom za sve vaše građevinske potrebe. Kontaktirajte nas danas i otkrijte kako Beton Expert čini šlicovanje zidova i podova jednostavnim, ali izuzetno efikasnim delom vašeg projekta.

Slicovanje zidova ili podova, u kontekstu postavljanja instalacija kao što su električni kablovi, vodovodne ili kanalizacione cevi, zahteva posebnu pažnju i stručnost. Ovaj kompleksan proces, koji kombinuje sečenje i štemovanje, izvodi se pomoću specijalizovanih mašina opremljenih dijamantskim diskovima. Razmak između ova dva diska određuje širinu budućeg kanala, dok se beton između njih uklanja hilti mašinom, obezbeđujući potrebnu dubinu.

Nakon sečenja, pristupa se štemovanju, gde se beton pažljivo uklanja kako bi se stvorio prostor za instalacije. Ovaj postupak zahteva visok nivo preciznosti, jer je važno očuvati strukturalnu integritet zida ili poda. Mašine za šlicovanje, opremljene dva dijamantska diska, omogućavaju precizno i efikasno oblikovanje kanala.

Beton Expert, s dugogodišnjim iskustvom i modernom opremom, predstavlja pouzdanog partnera u ovom zahtevnom procesu. Naša posvećenost kvalitetu odražava se u svakom kanalu koji stvaramo. Bez obzira na veličinu projekta, naš tim stručnjaka garantuje visokokvalitetno izvođenje radova. Kontaktirajte nas danas kako bismo zajedno ostvarili vaše građevinske vizije.