Galerija radova

busenje betona cena busenja dijamantskim krunama

Eksperti za sečenje betona

Osim najsavremenijeg alata koji koristimo u radu, naš tim raspolaže još jednom komponentom koja nas odvaja od konkurencije. To je dugogodišnje iskustvo fokusirano isključivo na secenje betona, bušenje zidova, rušenje i kernovanje. Svakom poslu pristupamo sa posebnom pažnjom i naročiti akcenat stavljamo na bezbednost izvršioca i stabilnost konstrukcije nad kojom vršimo intervenciju.

secenje betona

Kernovanje dijamantsko bušenje betona

Dijamantsko bušenje betona izvodi se cilindričnim cevastim krunama koje na svom kraju imaju zavarene dijamantske zube. Ovakvo bušenje je izuzetno precizno i ne stvara povišene vibracije. krune prilikom bušenja seku i armaturu na koju naiđu pa je rupu moguće postaviti na željeno mesto. Mi smo opremljeni sa nekoliko garnitura ovih mašina i možemo da izbušimo rupu do 500mm prečnika i neograničene dubine.

Bezbednost je na prvom mestu

U toku rada poštujemo sve norme predviđene za ovu vrstu posla i nemojte da se iznenadite ako i od Vas zahtevamo da nam u toku izvođenja radova obezbedite prazan prostor tj. radno okruženje bez drugih majstora i znatiželjnih posmatrača. To je u obostranom interesu i radi Vaše bezbednosti.

Beton ekspert je porodična firma

Beton ekspert spada u retke firme koje mogu da se pohvale dugogodišnjim kontinuitetom u radu. O tome najbolje govori podatak da smo mi trenutno treća generacija u poslu. Za nas to znači samopouzdanje u vršenju posla, a za Vas, naše klijente i mušterije treba da znači sigurnost i garanciju da ćemo na kraju svi biti zadovoljni učinjenim delom.