Sanacija i Ojačanje

RUŠENJE ZIDOVA I METALNA OJAČANJA

Nudimo vam rušenje nosećih zidova, rezanje i širenje otvora za vrata i prozore. Naša usluga sastoji se od ugradnje metanog ojačanja umesto srušenog nosećeg zida ili nadvratnika u slučaju sečenja otvora za vrata ili prozor.

ojačanje isečenog betona
Ojačavanje

Mi uklanjamo i otpad na mesto za odlaganje. Takođe vam možemo nabaviti metalne grede ili drugi materijal potreban za obavljanje usluge. Alternativno, uslugu možete obavljati i sa sopstvenim  materijalom. Ovu vrstu usluge pružamo već nekoliko godina, imamo opremu i alate profesionalnih uglednih proizvođača. Ne postoji zadatak koji ne možemo izvršiti. Cena radova rušenja zida i ojačanja metalnom konastrukcijom zavisi od veličine posla.

Ojačanje betona
Ojačanje betona čeličnim pločama

Osim rušenja običnih i pregradne zidove, vršimo i druga rušenja, kao što su rušenje ploča, rušenje stepenica i terasa. Pozivamo vas da koristite naše usluge na 061/250-8-250 ili nam se javite putem kontakt obrasca.

 
RUŠENJE BEZ VIBRACIJA I PRAŠINE

Za radove rušenja na kojima postoji ograničenje vibracija ili prašine na radnom mestu, koristimo rezanje bez udara i prašine. Zavisno od debljine objekta, njegovih dimenzija, obimu posla i količini prostora, razlikujemo četiri vrste rezanja armiranobetonskih konstrukcija.

Spustanje isecenog betona
Korišćenje dizalice za manipulaciju betonom
 
TEHNIKA DIJAMANTSKOG SEČENJA

Rezanje betona uključuje upotrebu posebnih diskova sa segmentima otpornim na habanje. To je metoda bez uticaja i prašine, najveća debljina sečenog predmeta za disk sa prečnikom  od 1600 mm je 730 mm. U praksi režemo kružnim testerama maksimalnog prečnika 1200 mm, za koje je najveća debljina reznog elementa 530 mm.

Spuštanje betona dizalicom

Ne bi li obavili rezanje betona dijamantnom rotacijskom mašinom, instaliramo vodilicu glave testere (vodeću šinu). Glava pomoću pogonskog agregata omogućava kretanje šine i rotaciono kretanje testere.

 
OPREMA

Naša oprema uključuje zidne testere s hidrauličnim agregatom koje koristimo za teške rezove elemenata s velikom količinom čelika i za testere velikog prečnika. Element koji osigurava hlađenje oklopa i uklanjanje prašine je voda koja se dovodi pravo u zaštišnu haubu.

 
CENA USLUGA STATIČARA CENA RUŠENJE ZIDA I METALNA OJAČANJA?

Cena se utvrđuje se nakon izlaska na teren. Ako imate pitanja, obratite nam se. Pozivamo vas na saradnju.