Polovne mašine sečenje

Polovne mašine za secenje betona cena i forum
SEČENJE I RUŠENJE ZIDOVA 

Nudimo vam kompletno sečenje i rušenje nosećih zidova, rezanje i širenje otvora za vrata i prozore. Naša usluga sastoji se od ugradnje metanog ojačanja umesto srušenog nosećeg zida ili nadvratnika u slučaju secenja otvora za vrata ili prozor.

sečenje plafona betona

 Uklanjamo i otpad za odlaganje. Takođe možemo nabaviti čelične grede ili drugi materijal potreban za obavljanje usluge. Alternativno, uslugu možete obavljati i sa vašim materijalom. Ovu vrstu usluge sprovodimo već nekoliko godina, imamo opremu i alate profesionalnih uglednih firmi. Ne postoji zadatak koji ne možemo izvršiti. Cena radova rušenja zida i ojačanja metalnom konastrukcijom zavisi od veličine i obima  porudžbine.

Osim sečenja i rušenja običnih ili pregradnih zidova, vršimo i druga rušenja, kao što su rušenje betonskih ploča, rušenje stepenica i terasa. Pozivamo vas da koristite naše usluge na 062/250-8-250 ili nam se javite putem kontakt obrasca.

 
SEČENJE BEZ VIBRACIJA I PRAŠINE

Za radove SEČENJA BETONA na kojima postoji ograničenje vibracija ili prašine na radnom mestu, koristimo Sečenje betona bez vibracija i prašine. Zavisno od debljine Zida ili ploče, njegovih dimenzija, opsegu posla i veličini prostora, razlikujemo četiri vrste rezanja-sečenja armiranobetonskih konstrukcija.

spuštanje komada pentruder
 
TEHNIKA DIJAMANTNOG SEČENJA BETONA

Rezanje-Sečenje betona uključuje upotrebu posebnih diskova sa segmentima visoko-otpornim na habanje. To je metoda bez vibracija i prašine, najveća debljina sečenog predmeta za disk prečnika  1600 mm je 730 mm. U praksi režemo kružnim testerama maksimalnog prečnika 1200 mm, za koje je najveća debljina reznog elementa 530 mm.

Da bismo obavili sečenje-rezanje betona dijamantnom rotacionom mašinom, posatavljamo odgovarajuću šinu po kojoj se kreće glave mašine (vodeću šinu). Glava pomoću pogonskog agregata omogućuava pravolinijsko pomeranje po šini i rotaciono kretanje testere.

 
NAŠA OPREMA

Naša oprema uključuje zidne testere sa hidrauličnim agregatom koje koristimo za teška sečenja  elemenata sa velikom količinom armature i za testere velikog prečnika. 

forum secenje pentruder hilti