Brušenje betona-zida

Brusenje betona

Kada je potrebno brusenje betona

DIJAMANTSKA OBRADA BETONSKE POVRŠINE – BRUŠENJE BETONA

Izborom najbolje tehnike, dijamantskim brušenjem, vraćamo izvorni izgled starih betonskih površina. Pre nego što se počne brušenje betona potrebno je pripremiti sve neophodno za nesmetani rad. Prvenstveno se misli na odabir alata za brušenje betona.

IZBOR ALATA ZA BRUŠENJE BETONA

Mašine sa više diskova koji su opremljeni sa više glava i varijabilne brzine idealne su za poliranje. Kvalitet i brzina brušenja takođe zavisi od težine samih mašina. Veličinu brusilice određuje materijal koji se obrađuje.

Permanentno uklanjanje prašine od ključnog je značaja za zaštitu na radu i zaštitu okoline. Odgovarajući usisivač za prašinu kod brušenja betona štiti radnika od povreda i gušenja ali istovremeno čuva i životnu sredinu.

 
CENA BRUŠENJE BETONA

Cena za brušenje betona nije mala jer uključuje brusni disk, filter prašine koji se menja svakih nekoliko sati i kesu usisivača koja je takođe potrošna roba ali brušeni beton će, sa druge strane,  uvećati  estetsku prostora ali i olakšati održavanje istog. Sa stopostotnom sigurnošću ukažite svoje poverenje majstorima iz firme BETON-EKSPERT

Brušenje betona je investicija zbog koje nećete zažaliti jer vaš betonaski pod će izgledati kao mermer ili teraco, gladak i bez neravnina. Usluge brušenja betona pružamo u cijeloj Srbiji.

Garantujemo vam  vrhunsko izvođenje radova i realnu cenu. Ako još uvek imate star i neugledan betonski pod, vreme je da razmislite o njegovoj obnovi.